Pink sairastui poikansa kanssa koronavirukseen: ”Itkin ja rukoilin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räväkkä laulaja Pink on sairastanut hänen kolmevuotiaan Jameson-poikansa kanssa koronan. Pink ja Jameson olivat alkaneet saamaan koronavirukselle tunnusomaisia oireita, minkä jälkeen he olivat käyneet testattavina. Tauti oli osoittautunut koronavirukseksi.

Pink ja Jameson sairastivat noin kolmen viikon ajan. Pink kertoi Daily Mail -sivuston mukaan, että taudin oireet tulivat aalloissa. Välillä hän jo ajatteli parantuneensa, mutta sitten jokin toinen oire astui kuvaan. Jameson-pojalla oli kuumetta aivan viimeisille päiville saakka.

Pinkillä on astma, minkä vuoksi tauti oli erityisen vaarallinen hänelle. Hän kertoi sokeasti uskoneensa uutisiin, joiden mukaan lapset ovat turvassa eikä koronavirus oikeastaan ole kovin vaarallinen paitsi riskiryhmille ja vanhuksille. Laulaja kuitenkin huomasi, että tauti on todella pelottava myös lapsille. Jameson on täysin perusterve kolmevuotias poika, ja siitä huolimatta tauti kesti hänellä pitkään ja oli hyvin raju oireiltaan. Pink oli öisin itkenyt ja rukoillut heidän parantumistaan.

Pink kertoi Instagram-julkaisussaan, että pari päivää sitten heidät testattiin uudelleen ja testi näytti negatiivista. Näyttää siltä, että äiti ja poika selvisivät kumpikin viimein koronaviruksesta. Nainen korosti sitä miten tärkeää olisi, että jokainen pääsisi testattavaksi pystyäkseen paremmin suojelemaan läheisiään. Nainen myös lahjoitti yhteensä miljoona dollaria Philadelphiassa sijaitsevan sairaalan järjestölle ja Los Angelesissa sijaitsevalle koronaviruksen kriisisäätiölle.

View this post on Instagram

Two weeks ago my three-year old son, Jameson, and I are were showing symptoms of COVID-19. Fortunately, our primary care physician had access to tests and I tested positive. My family was already sheltering at home and we continued to do so for the last two weeks following the instruction of our doctor. Just a few days ago we were re-tested and are now thankfully negative. It is an absolute travesty and failure of our government to not make testing more widely accessible. This illness is serious and real. People need to know that the illness affects the young and old, healthy and unhealthy, rich and poor, and we must make testing free and more widely accessible to protect our children, our families, our friends and our communities. In an effort to support the healthcare professionals who are battling on the frontlines every day, I am donating $500,000 to the Temple University Hospital Emergency Fund in Philadelphia in honor of my mother, Judy Moore, who worked there for 18 years in the Cardiomyopathy and Heart Transplant Center. Additionally, I am donating $500,000 to the City of Los Angeles Mayor’s Emergency COVID-19 Crisis Fund. THANK YOU to all of our healthcare professionals and everyone in the world who are working so hard to protect our loved ones. You are our heroes! These next two weeks are crucial: please stay home. Please. Stay. Home.❤️

A post shared by P!NK (@pink) on