Pink sairastui poikansa kanssa koronavirukseen: ”Itkin ja rukoilin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räväkkä laulaja Pink on sairastanut hänen kolmevuotiaan Jameson-poikansa kanssa koronan. Pink ja Jameson olivat alkaneet saamaan koronavirukselle tunnusomaisia oireita, minkä jälkeen he olivat käyneet testattavina. Tauti oli osoittautunut koronavirukseksi.

Pink ja Jameson sairastivat noin kolmen viikon ajan. Pink kertoi Daily Mail -sivuston mukaan, että taudin oireet tulivat aalloissa. Välillä hän jo ajatteli parantuneensa, mutta sitten jokin toinen oire astui kuvaan. Jameson-pojalla oli kuumetta aivan viimeisille päiville saakka.

Pinkillä on astma, minkä vuoksi tauti oli erityisen vaarallinen hänelle. Hän kertoi sokeasti uskoneensa uutisiin, joiden mukaan lapset ovat turvassa eikä koronavirus oikeastaan ole kovin vaarallinen paitsi riskiryhmille ja vanhuksille. Laulaja kuitenkin huomasi, että tauti on todella pelottava myös lapsille. Jameson on täysin perusterve kolmevuotias poika, ja siitä huolimatta tauti kesti hänellä pitkään ja oli hyvin raju oireiltaan. Pink oli öisin itkenyt ja rukoillut heidän parantumistaan.

Pink kertoi Instagram-julkaisussaan, että pari päivää sitten heidät testattiin uudelleen ja testi näytti negatiivista. Näyttää siltä, että äiti ja poika selvisivät kumpikin viimein koronaviruksesta. Nainen korosti sitä miten tärkeää olisi, että jokainen pääsisi testattavaksi pystyäkseen paremmin suojelemaan läheisiään. Nainen myös lahjoitti yhteensä miljoona dollaria Philadelphiassa sijaitsevan sairaalan järjestölle ja Los Angelesissa sijaitsevalle koronaviruksen kriisisäätiölle.

https://www.instagram.com/p/B-il39tJ57d/