Vankilasta vapautettu Tekashi 6ix9ine työstää kahta uutta levyä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Tekashi 6ix9ine vapautui taannoin vankilasta suorittamaan tuomiotaan kotoaan käsin. Syynä oli tähden sairastama astma, jonka vuoksi hän kuuluu koronaviruksen riskiryhmään.

6ix9inen suunnitelmissa on käyttää kotiaresti hyödyksi. Asianajaja Dawn Florion mukaan räppärillä on lupa julkaista musiikkia tuomion aikana, ja hän suunnitteleekin nauhoittavansa kaksi uutta albumia. Ne julkaistaisiin sopimuksen mukaisesti 10K Projects -levymerkin kautta.

– 6ix9inen täytyy julkaista espanjankielinen ja englanninkielinen albumi. Hän tulee työskentelemään niiden parissa, Florio kuvaili Complex-sivustolle.

Tekashi 6ix9ine teki taannoin 10K Project -yhtiön kanssa sopimuksen, jossa hänelle maksettiin etukäteen miljoonia dollareita kahdesta tulevasta albumista. Levyjen työstämiseen liittyvät tosin tällä hetkellä omat ongelmansa. Koronapandemian vuoksi studiolle ei voi päästää ketä tahansa.