Mies suojautui ja vei roskat tyylillä – pukeutui dinosaurukseksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Videolla nähtiin hetki sitten miten eräs mies uhkasi Espanjassa erittäin tiukkaa koronakaranteenia ja lähti ulkonaliikkumiskiellosta huolimatta ulkoilemaan. Hän oli pukeutunut tyrannosauruspukuun. Nyt Venäjällä on nähty toinen tyrannosauruspukuinen mies, joka ulkoili kuitenkin sallituissa rajoissa.

Venäjällä eräs pariskunta päätti ilahduttaa naapurustossa asuvia ihmisiä dinosauruspuvulla. Mies päätti pukeutua tyrannosauruspukuun, joka yllään hän lähti ulos viemään roskia. Pariskunta oli ajatellut, että yllättävä näky ulkona varmasti huvittaisi monia kotonaan istuskelevia ihmisiä.

YouTube-videolla nähdään miten hauska näky roskapusseja kuljettava dinosaurus on ulkona. Hassu näky on varmasti onnistunut ilahduttamaan lähipiirissä asuvia ihmisiä ja etenkin lapsia, jotka ovat saaneet ihmeteltävää kerrakseen pihalla tallustelevasta dinosaurusmiehestä.