Juoksumattoa voi käyttää myös näin – karanteeniajan peli karkeilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuntoilu on vaihtunut monella karanteeniajan takia lekotteluun ja mässäilyyn. Mikäli kotona on pölyä pelkästään keräävä juoksumatto, voi sen avulla tehdä hauskan karkkipelin perheelle. Vaarana tosin on tukehtuminen tai liikalihominen.

Säännöt: Pane juoksumatto käyntiin. Mene makaamaan juoksumaton päähän suu avoinna. Kaveri asettelee karkkeja matolle samalla, kun yrität metsästää niitä suullasi. Palkintona on kaikki karkit, jotka saat leipälävestä sisään.

Todellisuudessa juoksumattoa voisi käyttää sen perinteiseen tarkoitukseen, mutta kun on viettänyt viikkokausia kotona, keksii väkisin sille muutakin käyttöä. Videon karkkipelistä kuvannut amerikkalaismies kertoo, että idea oli hänen vaimonsa.