Miley Cyrus pikkuhousuissa – muistutti käsienpesusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mielipiteitä jakava poptähti Miley Cyrus herättää keskustelua aina omilla tyylivalinnoillaan. Viimeksi nainen yllätti leikkaamalla itselleen 80-lukua henkivän takatukan. Nyt laulaja poseerasi faneilleen pikkuhousut jalassaan.

Miley Cyrus julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jonka myötä hän halusi muistuttaa seuraajiaan pesemään usein käsiään. Kuvassa 27-vuotias nainen seisoo kylpyhuoneessaan ja poseeraa peilin kautta pelkissä pikkuhousuissaan.

Moni fani kommentoi kuvaan huomauttamalla, että nainen olisi voinut muistuttaa käsien pesemisestä housut jalassakin. Seuraajat ovat kuitenkin tottuneet laulajan villeihin tempauksiin ja vilautteluihin. Taannoin Miley Cyrus vilautteli seuraajilleen nännejään useammalla paparazzikuvalla.