Televisioevankelista puhaltaa koronaviruksen pois: ”Tämä on Jumalan henkäys!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miljonääriksi oman kristillisen organisaationsa avulla tullut televisioevankelista Kenneth Copeland on ottanut uudenlaiset keinot käyttöön koronavirusta parantaakseen. Hän puhaltaa taudin pois.

Uskonnollisen Kenneth Copeland Ministries -liikkeen perustanut Kenneth Copeland tuhoaa koronaviruksen puhaltamalla sen päälle Jumalan tuulen. Hän lupaa, että COVID-19 tulee tuhoutumaan tämän ansiosta, eikä se uusiudu enää koskaan.

Hän uskoo, että pian koittava kesä ja kuumuus tulee tappamaan viruksen kaikkialta. Hän kertoi Jumalan luovan niin suuren yliluonnollisen kuumuuden aallon, että COVID-19 kuolee. Valitettavasti viranomaisten mukaan kuumuus ja kosteus eivät yksin riitä tappamaan virusta.

Copeland on kehoittanut ihmisiä lahjoittamaan edelleen varojaan kirkolleen, vaikka he joutuisivat työttömäksi. Jeesus on hänen mukaansa töitä tärkeämpi hyvinvoinnin lähde. Hänen omaisuutensa arvo on useita satoja miljoonia euroja ja hän kertoo Jeesuksen kertoneen organisaation arvon nousevan tänä vuonna 300 miljoonalla dollarilla. Evankelista on myös parantanut sairaita televisioruudun kautta.

Televangelist Says COVID-19 Can Be Destroyed With ‘The Wind of God’

This multimillionaire televangelist tried to destroy COVID-19 with ‘the wind of God’

Publiée par NowThis sur Mardi 7 avril 2020