Mitä Kuussa liikkuu? Ovatko nämä ufoja?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Venäjällä kuvaajan kameraan on tallentunut erikoinen näky. Isoa täysikuuta kuvannut mies ihmettelee kuun pinnalla pieniä mustia pisteitä, jotka näyttävät liikkuvan kuun pinnalla tai lentävän aivan kuun lähellä.

Videolla nähdään noin kahden minuutin kohdalla miten kuun pinnalle on ilmestynyt pieniä mustia pisteitä. Pisteet liikkuvat melko samaan tahtiin ja samaan suuntaan. Hetken kuluttua pisteitä, eli kuvaajan mukaan UFOja, ilmestyy kuun pinnalle lisää.

Monille ihmisille sana UFO tuo mieleen erikoiselta näyttävät avaruusoliot, jotka puhuvat omaa kieltään. UFO sanana tarkoittaa kuitenkin tunnistamatonta lentävää esinettä tai kohdetta, minkä myötä kuvaaja onkin oikeassa siinä, että hän on onnistunut kuvaamaan UFOja.