Arnold Schwarzeneggerin poika harjoitteli poseerausta – kuin ilmetty isänsä

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kalifornian entisen kuvernöörin Arnold Schwarzeneggerin aikuistunut poika Joseph Baena on alkanut vuosi vuodelta muistuttamaan enemmän isäänsä. Moni on kiinnittänyt samankaltaisuuteen huomiota etenkin sen jälkeen kun 22-vuotias nuori mies kiinnostui kehonrakennuksesta.

Joseph Baena on alkanut treenaamaan tosissaan. Kehonrakennuksesta isänsä tavoin innostunut Baena on hämmästyttänyt sosiaalisessa mediassa seuraajiaan huimalla kehityksellä, jota Baena on reilussa vuodessa saanut aikaiseksi. Kehitys ei kuitenkaan ole ihme, koska hänen isältään poika on varmasti saanut hyvät opit ja roimasti motivaatiota.

Joseph Baena treenaa toisinaan kuntosalilla myös isänsä kanssa. Tällä hetkellä kuntosalien ollessa koronaviruksen vuoksi kiinni Baenan mukaan on täydellinen aika keskittyä harjoittelemaan poseerausasentoja, joita tarvitaan lihasten esittelemiseen kehonrakennuskilpailuissa.

View this post on Instagram

Perfect time to practice some posing!

A post shared by Joseph Baena (@projoe2) on