Hotellihuone tulvi viraalivideolla – 10 000 dollarin vahingot

Ohhoh! · Tim Isokivi

Sosiaalisessa mediassa levisi tällä viikolla erikoinen video. Siinä Los Angelesissa sijaitsevan hotellin asukas on aiheuttanut huoneessaan mittavan vesivahingon.

Prophet Amen Ra -nimellä esiintyvän miehen kuvaamalla videolla Studio 6 -hotellin huoneesta tulvii ulos valtavia määriä vettä. Huoneen asukas yrittää paeta tilannetta hyppäämällä toisen kerroksen kaiteen yli. Hän aiheutti lisätuhoja putoamalla alapuolelle parkkeeratun Nissan Muranon päälle.

TMZ-sivuston mukaan mies oli laittanut aukaissut kaikki huoneen vesihanat ja tuhonnut katossa sijaitsevat vesiputket. Hän itse on kiistänyt tehneensä mitään väärää ja väittää huoneen vain alkaneen tulvia. Veden tulviminen aiheutti hotellille noin 10 000 dollarin arvoiset vahingot.