MTV-kaunotar Jenelle Evans bikineissä – näpäytti samalla arvostelijoitaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-tähti Jenelle Evansin elämä on ollut yhtä hullunmyllyä sen jälkeen, kun hänen aviomiehensä David Eason ampui perheen koiran. Jenelle sai potkut Teen Mom -sarjasta, menetti lastensa huoltajuuden väliaikaisesti, floppasi kosmetiikkabisneksessä ja erosi lopulta miehestään.

Nyt hän on muuttanut takaisin aseita ihannoivan ja arvaamattoman miehensä kanssa yhteen, mutta sitäkin enemmän ihmiset ovat arvostelleen Jenelle Evansin vartaloa. Laihdutusvalmisteita ennen mainostanut perheenäiti on pyöristynyt. Ihmiset ovat julmia.

Kovasisuinen Jenelle Evans viis välittää arvostelijoistaan. Nainen on julkaissut sosiaalisessa mediassa bikinivideon uima-altaalta ja käskee vihaajien jättää hänet rauhaan. Hän jatkaa eloaan kotosalla muiden mielipiteistä huolimatta ja aikoo olla edelleen seksikäs – olipä hänellä ylimääräisiä kiloja tai ei.