Poptähdeltä hervoton pila tyttöystävälle – hiustenkuivaajaan talkkia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen laulaja Olly Murs, oikealta nimeltään Oliver Stanley Murs, nousi aikoinaan The X Factor -ohjelmasta sijoituttuaan sarjan kuudennessa tuotantokaudessa toiseksi. Mies seurustelee binikifitness-ammattilaisen Amelia Tankin kanssa ja tekee hänelle usein hauskoja kepposia.

Olly Murs ja Amelia Tank pilailevat usein toistensa kustannuksella sosiaalisessa mediassa. Pariskunta on alkanut kuvaamaan huvittavia piloja ja julkaisemaan niitä Instagramissa. Nyt Murs teki Tankille jekun, jossa hän täytti hiustenkuivaajan talkilla.

Valkoisen pulverin oli tarkoitus lentää hiustenkuivaajasta kaunottaren märkiin hiuksiin, mutta Amelia Tankin nopeiden refleksien ja väistöliikkeen ansiosta talkki onnistuikin sotkemaan komerossa olevat miehen omat vaatteet. Myöhemmin Olly Murs kuitenkin vielä kosti uudelleen Tankille ja osoitti naista hiustenkuivaajalla suoraan kasvoihin.

View this post on Instagram

#sorrynotsorry #stilltogether #just

A post shared by Olly Murs (@ollymurs) on