Raju välikohtaus ruokakaupassa – asiakkaat taklasivat tuotteisiin sylkeneen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Tahallinen ihmisiä ja kaupoissa esillä olevia tuotteita kohti yskiminen voi koronakriisin aikaan johtaa rikossyytteisiin, ainakin Yhdysvalloissa. Taannoin Massachusettsissa todistettiin rajua välikohtausta jonka aiheutti koronapelkoa lietsonut mies.

Kingstonissa sijaitsevaan Stop & Shop -ruokakauppaan saapunut mies alkoi yskimään ja sylkemään mitä ilmeisimmin tahallaan esillä olleita tuotteita kohti. Tilanne johti nopeasti fyysiseen yhteenottoon muiden asiakkaiden kanssa. He taklasivat 65-vuotiaan miehen maahan ja pitelivät häntä aloillaan poliisin paikalle saapumiseen saakka.

Videolle päätynyt tapaus vahvistettiin Kingstonin poliisilaitoksen Facebook-tilillä. Viranomaisten mukaan miehen ei toistaiseksi uskota sairastavan covid-19 -tautia. Häntä saatetaan kuitenkin syyttää pahoinpitelystä ja vahingonteosta.

 

Some guy at Stop and Shop in Kingston was coughing and spitting on the produce, he didn’t last long. He fought an employee and good customers took him down until the cops arrived.

Publiée par Kyle Mann sur Samedi 4 avril 2020

PRESS RELEASE:The Kingston Police responded to Stop & Shop located at 160 Summer Street shortly before noon on…

Publiée par Kingston Massachusetts Police Department sur Samedi 4 avril 2020