Rita Oran lääkäri-äiti taistelee koronaa vastaan – poptähti herkistyi haastattelussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Ora on monien muiden julkkisten tavoin ryhtynyt auttamaan muita ihmisiä ja hyväntekeväisyysjärjestöjä koronaviruksen aiheuttaman kriisin keskellä. Myös Rita Oran äiti Vera tekee oman osansa toimiessaan lääkärinä ja ollessaan näinä aikoina luonnollisestikin hyvin kiireinen töidensä parissa.

Rita Ora osallistui äitinsä Veran kanssa BBC-kanavan The One Show -keskusteluohjelmaan. Hän pääsi näkemään äitinsä videon välityksellä haastattelun aikana ja herkistyi kuunnellessaan miten hänen äitinsä kertoi työstään. Lääkärin tulee joka päivä riskeerata oma terveytensä muita ihmisiä auttaakseen.

Rita Ora suunnitteli aiemmin logon, jonka avulla hän haluaa muistuttaa ihmisiä tekemään oman osansa sen eteen, että koronavirus ei leviä. ”Stop the virus, play your part”, nainen viestittää kuvalla, jossa nähdään vihreä läiskä ja rauhan merkki. Logolla painettujen vaatteiden myynnistä saadut tuotot menevät COVID-19 Solidarity Response Fund -rahastoon, jolla tuetaan koronaviruksen vastaan taistelemista.