Valtava silta romahti Italiassa – vain kaksi loukkaantui

Ohhoh! · Tim Isokivi

Koronakriisi on johtanut ainakin yhteen yllättävään hyvään uutiseen Italiassa. Normiolosuhteissa todennäköisesti erittäin tuhoisassa siltaonnettomuudessa on loukkaanutnut vain kaksi henkeä.

Italian Aullan läheisyydessä sijaitseva 260-metrinen silta romahti keskiviikkona kello 10:25 paikallist aikaa. Normaalisti vilkkaalla sillalla oli onnettomuushetkellä vain kaksi ajoneuvoa. Kummankin kuljettajat selvisivät tapahtuneesta lievin vammoin.

Onnettomuus palautti monien Italialaisten mieleen Genoassa vuonna 2018 tapahtuneen onnettomuuden. Tuolloin sillan romahtaminen vaati 43 kuolonuhria. Vaikka nyt tapahtunut onnettomuus ei aiheuttanut lainkaan kuolonuhreja, on tapaus New York Post -lehden mukaan herättänyt keskustelua Italian tieverkoston heikosta tilasta.