Lana Del Rey ja Sean Larkin erosivat – romanssi kesti vain puoli vuotta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen laulaja Lana Del Rey on eronnut hänen poliisipoikaystävänsä Sean Larkinin kanssa. Pariskunta ehti olemaan kuusi kuukautta yhdessä ennen kuin he päättivät jatkaa elämäänsä erillään.

Pariskunta nähtiin vielä hetki sitten Grammy-gaalan punaisella matolla käsi kädessä. Tällöin Lana Del Rey oli vielä sitä mieltä, että hän on onnekas saadessaan olla Seanin kanssa. The Sun -sivuston mukaan kummankin osapuolen kiireinen aikataulu rikkoi kuitenkin suhteen. 34-vuotias Lana Del Rey ja 46-vuotias Sean Larkin yrittävät pysyä edelleen ystävinä.

Lana Del Rey on laulaja ja lauluntekijä, jonka tunnettuja kappaleita ovat muun muassa Born To Die ja Summertime Sadness. Tällä hetkellä sinkkuna elävä artisti aikookin nyt parisuhteen sijaan keskittää kaiken aikansa jälleen musiikkiin.