Mies esitteli erikoisen niksin – tästäkö apua uunin puhdistuksessa?

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon hyödyllisiä niksejä tarjoavia videoita, joiden avulla keittiön voi oppia puhdistamaan nokkelammin. Etenkin uunin puhdistaminen voi tuntua toisinaan niin työläältä, että se unohtuu aina liiankin pitkäksi ajaksi ilman puhdistusta.

Nyt eräs mies esittelee huvittavalla YouTube-videolla niksin, jonka avulla hän puhdistaa uunin. Mies näyttää kameralle miten hänen keksintönsä avulla uunin pystyy puhdistamaan ilman, että uunin toista lasia täytyy lainkaan irrottaa.

Aluksi video vaikuttaa siltä, että mies tarjoilee oikeastikin toimivan keinon, jonka avulla uuni puhdistuu nopeammin ja perusteellisemmin. Pian käy kuitenkin ilmi, että miehen keksimä idea ei ole lainkaan toimiva. Hänen näyttämäänsä tapaan menee lopulta enemmän aikaa, minkä lisäksi työn jälkikään ei näytä kovin puhtaalta.