18-vuotiaan Billie Eilishin bikiniposeeraus oli kiusaajille liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-lauluntekijä Billie Eilish on noussut maailmanlaajuiseen suursuosioon, ja sen varjopuolena myös somehäiriköt ovat ottaneet hänet silmätikukseen. Taannoin Billie julkaisi Havaijin lomareissultaan sosiaalisessa mediassa päivityksen, jossa oli mukana myös hänen sensuelli bikiniposeerauksensa märkänä suihkussa.

View this post on Instagram

been gone

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

Yleensä erittäin löysissä vaatteissa nähtävän poptähden bikiniposeeraus sai osakseen paitsi runsaasti ihailua myös odottamattoman paljon kritiikkiä, ja nyt Billie Eilish on päättänyt iskeä kiusaajille takaisin. Eilish on aiemmin todennut pitävänsä löysiä vaatteita osin siksi, ettei hänen vartaloaan seksualisoitaisi.

Nyt hänet nähtiin bikineissä muutaman sekunnin videolla, jossa hänestä näkyi vain ylävartalon yläosa. Se oli kuitenkin joillekin kiusaajille liikaa. Nyt poptähti kertoi Dazed-lehdelle, että osa kommentoijista oli kertonut, etteivät he poseerauksen vuoksi enää pidä Billiestä. Laulajattaren mukaan kyse on tilanteesta, jossa hän ei voi voittaa.