Hollywood-tähti paloi loppuun – kolme kodinkonetta hajosi saman päivän aikana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläis-australialainen näyttelijä Naomi Watts on tullut monille tunnetuksi useiden suosittujen elokuvaroolien kautta. Esimerkiksi kauhuelokuva Ringissä näytellyt 51-vuotias tähti on nyt päivittänyt kuulumisiaan sosiaalisessa mediassa.

Hollywood-tähti on viime päivien aikana kokenut useita erilaisia haasteita kotonaan. Naomi Watts julkaisi nyt Instagramissa videon, jossa hän näyttää hermostuvan toden teolla. Turhautuminen ja loppuun palaminen johtuvat astianpesukoneesta, tulostimesta sekä imurista, joista jokainen meni epäkuntoon saman päivän aikana.

Sosiaalisen eristäytymisen alkaessa näyttelijäkaunotar julkaisi kuvan, jossa hän joogasi ja kehotti muitakin kotona olevia pysymään rauhallisina. Sen jälkeen Naomi Watts on esitellyt videon muodossa ruoanlaittotaitojaan ja tanssinut yksin huonekasvinsa kanssa.