Italiassa maatilaa pitävä Helen Mirren: ”Puutarhanhoitoa tulisi opettaa kouluissa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Arvostettu näyttelijätär, 74-vuotias Helen Mirren on asettunut Italian maaseudulle Salentoon. Hän on viljellyt miehensä kanssa tilalleen granaattiomenoita, joista puristetaan herkullista mehua. Nainen on ylpeä pienestä tuotannostaan, vaikka myöntää suunnittelevansa toiminnan laajentamista.

– Rakastan viettää aikaa puutarhassani. Jos minulla on ylimääräistä aikaa, rakastan maan kaivelemista. Se on todella rauhoittavaa, kannattavaa ja samalla kaikki pahat asiat pysyvät poissa mielestä. Puutarhat ja vihreät alueet ovat elintärkeitä ihmisille ja planeetalle, Helen Mirren kehuu Yours-lehdessä.

Hänen mukaansa nuoret eivät ymmärrä tarpeeksi puutarhanhoidosta, joten hänen mukaansa sitä tulisi opettaa kouluissa. Samalla oppii viljelyn ja kasvun merkityksen. Hän rakastaa viettää aikaansa rauhallisella Italian maaseudulla, missä luonto on lähellä, maisema on kaunis ja tunnelma on seesteinen.

View this post on Instagram

king of the road

A post shared by Helen Mirren (@helenmirren) on