Jessica Simpson huvittavassa kuvassa – vertasi nykyhetkeä Rolling Stones -kanteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti ja näyttelijä Jessica Simpson viettää tällä hetkellä kotonaan laatuaikaa perheensä kanssa eristäytyessään muista ihmisistä koronaviruksen vuoksi. Nyt nainen julkaisi sosiaalisessa mediassa huvittavan kuvaparin, jossa hän muistelee miten erilaista hänen elämänsä oli nuorempana.

Jessica Simpson julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan Rolling Stones -lehden kannesta, jossa hän poseerasi vuonna 2003. ”Vuoden kotiäiti näyttää hieman erilaiselta nykyään”, 39-vuotias poptähti vitsaili kuvatekstissään. Tuoreessa kuvassaan nainen poseeraa ilman meikkiä oloasussa ja tohveleissa, ja pitää käsissään siivoustarvikkeita.

Jessica Simpson on ollut lehden kuvauksissa 23-vuotias. Tällä hetkellä nainen keskittyy musiikin sijaan perheeseensä, johon kuuluu hänen aviomiehensä Eric Johnson ja avioparin kolme lasta Birdie Mae, Maxwell ja Ace. Tähti julkaisi alkuvuonna myös elämäkerran, joka kantaa nimeä Open Book.