Kylie Jenner pitää lapsensa tyytyväisenä – hankki kotiin pomppulinnan ja liukumäen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian sai taannoin faneiltaan lokaa niskaan kertoessaan, että hän ei keksi lapsilleen tekemistä kotonaan. Kim Kardashianin kotona on kuitenkin muun muassa suuri leikkihuone, uima-allas, koripallokenttä ja oma elokuvateatteri, joten tekemistä luulisi perheellä riittävän. Nyt pikkusisko Kylie Jenner on kertonut miten hän pitää kaksivuotiaan tyttärensä tyytyväisenä tällaisena aikana kun kotoa ei ole mahdollisuutta poistua. Isosiskon tavoin myös Kylie Jenner asuu tyttärensä Stormin kanssa suuressa kartanossa, mutta nuori äiti myös myöntää hankkineensa kotiin kaikki mahdolliset lelut ja tarvikkeet, joilla lasta voi ulkona viihdyttää.

Kylie Jenner kertoo leikkivänsä tyttärensä kanssa ulkona niin paljon kuin mahdollista. He käyvät monta kertaa päivässä uimassa uima-altaassa, minkä lisäksi 22-vuotias Jenner osti myös liukumäen. Stormi on saanut paljon lelujakin ja jopa oman pomppulinnan takapihalle. Kylie Jennerin mukaan tytär elää tällä hetkellä parasta elämäänsä.

https://www.instagram.com/p/B-qB13bDafy/