Billie Eilish varoittaa faneja – huijari esiintyy tähtenä Snapchatissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetissä liikuu aika-ajoin huijareita, jotka pyrkivät käyttämään muita hyväkseen esiintymällä heidän fanittaminaan tähtinä. Nyt laulaja-lauluntekijä Billie Eilishin faneja on varoiteltu Snapchatissa esiintyvästä huijarista.

Billie Eilish jakoi Instagram-tarinoissaan viestin, jonka mukaan joku esiintyy hänen Snapchatissa. Tähden mukaan hän ei itse puhu koskaan kenellekään Snapchatin kautta. Mikäli joku siis yrittää jutella tähden faneille Eilishinä, ei kyseessä ole todellisuudessa hän.

– Mitä ikinä he sanovatkaan vakuuttaakseen sinut… Vannon etten puhu sinulle Snapchatin kautta. Se en ole minä. Olen pahoillani huijatuksi joutuneiden puolesta, Eilish kirjoitti.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun ihmiset ovat esiintyneet Billie Eilishinä. Tähti avautui taannoin tubettajista, jotka pukeutuvat häneksi julkisille paikoille kuvatakseen materiaalia Youtube-tileilleen.

 

Instagram