Courtney Stodden härskein pääsiäispupu? Kuva kiteyttää olennaisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Courtney Stodden on jo 25-vuotias, mutta teinivaimon maine seuraa häntä edelleen. Mallina ja televisiopersoonana tunnettu tähti nimittäin meni 16-vuotiaana naimisiin itseään 34 vuotta vanhemman näyttelijä Doug Hutchisonin kanssa. Stodden erosi taannoin Hutchisonista viimein myös virallisesti.

View this post on Instagram

Hoppy Easter #easter #sundayfunday

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on

Nyt Courtney on esitellyt pääsiäispupun asuaan, joka lienee yksi sosiaalisen median rohkeimmista tänä pääsiäisenä. Erittäin vähäpukeinen kaunotar ei nimittäin sulojaan piilottele vaaleanpunaisessa alusasussa, johon on liitetty takapuolen pörröhäntä ja tietenkin asianmukaiset korvat.

Courtney Stodden ja Doug Hutchison ilmoittivat eroavansa jo tammikuussa 2017. Avioero astui kuitenkin virallisesti voimaan vasta maaliskuussa 2020. Nyt Courtney on poseerannut näyttävästi vaaleanpunaisissa bikineissä ja toisessa kuvassa ryhtynyt pesemään viinipulloa lavuaarissa. Syy pesulle oli se, että Stodden oli tilannut viinipullon kotiinsa ja halusi varmistua, ettei siinä ole koronavirusta.