Suomensukuisen supermallin uimapuku paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Elsa Hosk lomaili Japanissa tammikuun alussa. Kaunotar julkaisi matkaltaan upeita kuvia, joissa nähtiin sekä kaupunkia että maisemia naisen patikkaretkiltä. Tällä kertaa suomensukuinen supermalli on herutellut näyttävästi kuvassa, jossa hän näyttää olevan riisumassa.

View this post on Instagram

Sunday stretchin🎀

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Kuuden miljoonan Instagram-seuraajan Elsa Hosk on monien muiden mallikaunotarten tavoin parhaillaan karanteenissa koronaviruksen vuoksi, mutta juuri siksi julkaissut aiemmin ikuistettuja kuviaan somessa. Nyt hän esittelee kaunista kuvaa, jonka myötä hän kertoo kaipaavansa auringonpaistetta kasvoillaan. Yllään Elsalla on uimapuku, joka paljastaa hieman liikaakin sisällöstään.

View this post on Instagram

Miss the ☀️on my face

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Elsa Hosk on 31-vuotias huippumalli, joka on tehnyt menestyksekästä malliuraa. Hän on esiintynyt Victoria’s Secretin näytöksissä jo vuosien ajan, mutta harva tietää, että Elsa Hosk on myös puoliksi suomalainen. Hänen isänsä Pål on kotoisin Ruotsista ja äiti Marja Suomesta.