Kim Kardashian suunnitteli viidettä lasta – karanteeniaika muutti mielen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suuri osa ihmisistä viettää parhaillaan aikaansa kotona karanteenissa perheensä kesken. Tämä jos mikä haastaa ihmiset venyttämään pinnaansa ja testaamaan mielenlujuutta. Näin on käynyt myös superjulkkis Kim Kardashianille.

Kim Kardashianilla ja Kanye Westillä on neljä lasta. Kim on haaveillut viidennestä lapsesta, mutta kotona perheen kesken vietetty koronaviruskaranteeni on saanut naisen toisiin ajatuksiin. Hän on sanonut, että viides lapsi ei tulo kuulonkaan. Hän on sanonut, että karanteenielämä on todella vaativaa, The View raportoi.

Nainen on kokenut lasten viihdyttämisen hankalaksi, mutta silti hän on nauttinut perhe-elämästä sielunsa kyllyydestä. Hän myöntää, että on rankkaa olla tapaamatta muita perheenjäseniä. Aika on kuitenkin kulunut pyykkiä pestessä, ruokaa laittaessa ja kotikoulua pitäessä. Hän ylistääkin kaikkia lastenkasvatusalan ammattilaisia.