.

Laura Cremaschin bikinivartalo vailla vertaa – bileasut eivät jätä arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italia on ruokakulttuurinsa ohella tullut tunnetuksi muualla maailmalla erittäin näyttävistä julkkiskaunottaristaan. Muutama vuosi sitten varsinaisen läpimurtonsa teki Laura Cremaschi, joka on nykyisin eräs paparazzien suosikkikaunottarista.

Laura tarjoilee seuraajilleen silmänruokaa myös sosiaalisen median puolella, sillä hän julkaisee ajoittain erittäin näyttäviä kuvia itsestään ja ystävistään. Nyt mallikaunotar nähdään keikistelemässä punaisissa bikineissä ja esittelemässä upeita bileasujaan, jotka korostavat erityisesti povea.

Gossip Extra -lehti totesi taannoin, että ”Laura Cremaschin vartalo jättää sanattomaksi”. Kovin paljon muuta tietoa tästä neitokaisesta ja hänen aikaisemmista tekemisistään ei vielä kerrottu, mutta pian Lauran nimi lienee miljoonien miesten huulilla.

Uusimmat

.