Leighton Meester raskaana – piilotteli kameroilta kuukausia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja malli Leighton Meester on tullut monille tunnetuksi Gossip Girl -teinisarjasta. Meester on naimisissa näyttelijä Adam Brodyn kanssa ja heillä on yhdessä neljävuotias tytär Arlo. Nyt pariskunta odottaa toista lastaan.

Leighton Meester on viime aikoina pakoillut kameroita, ja nyt syy siihen selvisikin kun nainen onnistuttiin valokuvaamaan paparazzien toimesta. Meesteristä ei ole tammikuun jälkeen saatu yhtäkään kuvaa. Nyt tuoreessa kuvassa nähdään perhe kävelyllä ja naisella jo näyttävästi kasvanut raskausvatsa.

Life & Style Magazine -lehden mukaan pariskunta osti joulukuussa hulppean 6,5 miljoonaa dollaria maksaneen kodin. Nyt kasvavalla perheellä onkin runsaasti tilaa uudessa kodissaan, jossa on tuoreiden tietojen mukaan viisi makuuhuonetta, uima-allas ja kylpyläosastokin.

View this post on Instagram

Leighton Meester's baby surprise EXCLUSIVE! Gossip Girl star appears to show a pregnant bump on outing with husband Adam Brody in LA By Heidi Parker For Dailymail.com19:02 01 Apr 2020, updated 20:27 01 Apr 2020 Leighton Meester showed off a much fuller tummy as she was seen in Los Angeles on Tuesday. The Gossip Girl vet was in a pair of black overalls as she was with her husband Adam Brody of The OC fame. Together the lovebirds who wed in 2014 already have daughter Arlo Day Brody, aged four, who was seen in a stroller. The 33-year-old Texas native has not been pictured since January. 😍😍😍😍😍 #LEIGHT❤️N #leightonmarissameester #leightonmeester #smallbabybump #celebbabyiscoming

A post shared by Leighton & David Fans (@leightondavidfan) on