Adam Sandler esitti lääkäreitä ja hoitajia ylistävän laulun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronavirus on vaikuttanut niin taviksiin kuin kuuluisuuksiinkin ympäri maailman. Yksi karanteenissa pandemian vuoksi olevista tähdistä on koomikko Adam Sandler.

Sandler vieraili taannoin Jimmy Fallonin The Tonight Show -ohjelmassa etähaastattelun muodossa. Koomikko intoutui esittämään videopuhelun välityksellä uuden kappaleensa, jota hän säesti sähkökitaralla. Humoristisessa laulussa hän ylistää terveydenhoitoalan työntekijöitä koronakriisin aikana.

– Lääkärit ja hoitajat pelastavat meidät tästä sotkusta kunhan annamme heidän kaipaamansa tarvikkeet. Toivon heidän pelastavan meidät pian sillä olen erittäin, erittäin kyllästynyt perheeseeni, Sandler lauloi.

Adam Sandler tunnettiin ennen Hollywood-uraansa musikaalisena koomikkona. Tähdellä oli usein tapana esittää yleisölle itse kehittelemiään lauluja, kuten hän teki nytkin Jimmy Fallonin vieraana.