Chrissy Teigen järjesti pehmoleluille häät – suora lähetys herkisti katsojat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli ja ruokakirjailija Chrissy Teigen ja hänen muusikkomiehensä John Legend keksivät hauskaa tekemistä lapsilleen. Pariskunta päätti auttaa heidän Luna-tytärtään järjestämään häät tyttären kahdelle pehmolelulle.

Chrissy Teigen lähetti suoran Instagram-liven Lunan pehmolelupupun Nashin ja lampaan Chloen häistä. Teigen itse toimi pehmolelujen liiton siunaajana ja John Legend oli luonnollisesti vastuussa musiikista. Mies päätti esittää vihkimistilaisuudessa Selena Gomezin Hands To Myself -kappaleen, jonka Legend lauloi todella kauniisti ja onnistui esityksellään herkistämään juhlavieraat.

Seremonia oli todella herkkä ja kaunis. Suoraa lähetystä Instagramissa seuranneet ihmiset olivat myös aistineet häiden kauniin tunnelman. Katsojat olivat hyvin mielissään siitä, että sosiaalisesta mediasta löytyy näin ihanaa ja hyväntuulista seurattavaa kun pehmoleluille järjestetyt häät.