Gal Gadot yritti uransa alussa Bond-elokuvaan – ei saanut roolia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Gal Gadot on yksi kuumimmista naistähdistä, joka on tähdittänyt monia toimintaelokuvia vuosien 2016 ja 2017 aikana. Muun muassa supersankariseikkailut Wonder Woman, Batman v Superman: Dawn of Justice sekä Justice League kuuluvat naisen nimekkäimpiin töihin. Nyt tähti nähdään Voguen tekemässä haastattelussa, jossa näyttelijä kertoi muun muassa sen miten hän tapasi aviomiehensä.

Yleensä 73 Questions -haastattelussa tähdet päästävät toimittajan ja kuvaajan kotiinsa, mutta tällä kerralla Gal Gadotin haastattelu tehtiin Montage Beverly Hills -hotellin kattohuoneistossa. 34-vuotias tähti kertoi, että hän tapasi aviomiehensä Israelissa aavikolla järjestetyissä juhlissa. Jo toisilla treffeillä mies oli kertonut, että hän tulee kosimaan Gadotia kahden vuoden sisään. Tällöin näyttelijä oli 21-vuotias.

Gal Gadotilla ja hänen aviomiehellään Yaron Versanolla on kaksi tytärtä, kolmevuotias Maya ja kahdeksanvuotias Alma. Tähti kertoo olevansa äitinä kiltti ja hassutteleva, mikä varmasti onkin lasten mielestä Gadotissa parasta. Gadot myös paljasti opiskelleensa lakia ennen kuin hänen uransa näyttelijänä alkoi. Ensimmäisen koe-esiintymisen Gadot teki Bond-elokuvaan, mutta ei saanut haluamaansa osaa.