Ihmis-Barbie osallistui nallejahtiin – pehmokarhu jalkovälissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen ihmis-Ken, nykyinen ihmis-Barbie, Rodrigo Roddy Alves on viihdyttänyt itseään koronakaranteenin aikana tyttöilemällä. Hän on testannut uusia ja seksikkäitä asukokonaisuuksia sekä ehostustyylejä. Hän on julkaissut kuviaan Instagramiin.

Yhdessä kuvassa Roddy poseeraa pehmokarhu haarojen välissä. Ilmeisesti Yhdistyneessä kuningaskunnassa on menossa samankaltainen nallejahti-ilmiö kuin Suomessa. Meillä nallekarhut kuitenkin pannaan ikkunalle muiden katseltavaksi.

Roddy on korjaillut ulkonäköään hurjasti myös tänä vuonna. Hän aloitti uuden elämänsä naisena vuoden alussa ja on kertonut vihdoin löytäneen itsensä. Hän ei kuitenkaan ole varma minkälaista naista haluaa edustaa, joten karanteeniaika sopii erilaisten tyylien testaamiseen.