Kendall Jenner ensimmäisissä kuvauksissaan – tästä supermallin ura alkoi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lupaavaa mallin uraa tekevä Kendall Jenner on Kardashianien sisaruksista nuorin. Naisen kasvamista teinitytöstä nuoreksi naiseksi on pystytty seuraamaan Kardashianit-realitysarjassa, jota onkin kuvattu jo 18 tuotantokauden verran.

Nyt YouTube-videolla nähdään Kardashianit-sarjasta valittuja kohtauksia, joissa nähdään Kendall Jenner vuosien varrella. Videolla päästään kurkistamaan myös tytön ensimmäisiin kuvauksiin, joissa hän toimi mallina. Naisen kehitys ja ammattimaisuus on näistä vuosista kasvanut huiman paljon, ja Kendall Jenner onkin tähän päivään mennessä jo astellut useimpien tunnettujen muotitalojen näytöslavoilla.

Vuosien varrella on huhuttu, että myös Kendall Jenner olisi sisarustensa tavoin ottanut huuliinsa täyteaineita. Nainen on kuitenkin itse kumonnut huhut jyrkästi ja kommentoinut, että hän ei voisi muokata ulkonäköään vaan yrittää olla mahdollisimman luonnollinen voidakseen toimia mallina.