Khloe Kardashian paljasti kaksivuotiaansa suloiset kuvat – ilmeily huvitti faneja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloe Kardashian joutui suunnittelemaan kaksi vuotta täyttäneen tyttärensä Truen syntymäpäiväjuhlat hieman eri tavalla tänä vuonna. Perheenäiti ei saanut tällä kerralla koronaviruksen vuoksi kutsua paikalle lainkaan vieraita, mutta piti huolen siitä, että Truella oli kuitenkin mahdollisimman satumainen päivä.

Khloe Kardashian vietti tyttärensä syntymäpäivää yhdessä lapsen isän Tristanin kanssa. Pariskunta oli hankkinut lapselle valtavan määrän isoja ilmapalloja ja pukenut syntymäpäiväsankarin ihanaan valkoiseen mekkoon, joka yllään tyttö poseerasi sängyllä kuvia napsivalle äidilleen.

Khloe Kardashian kertoi aiemmin olevansa surullinen siitä, että tytölle ei voitu pitää suuria juhlia. Lapsi itse vaikuttaisi olevan kuitenkin päivään hyvin tyytyväinen saadessaan viettää sen rakkaiden vanhempiensa kanssa. Etenkin Truen hauska ilmeily kuvissa on sulostuttanut faneja, jotka ovat halunneet onnitella pikkuista kuvan kommenttikentässä.