Koomikko pilaili julkkisten kustannuksella: ”Pyykkääminen muistuu mieleen”

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koomikko ja käsikirjoittaja Amy Schumer asuu hänen miehensä Chris Fisherin ja heidän yhteisen 11 kuukauden ikäisen poikansa Genen kanssa New Yorkissa. Nyt nainen on julkaissut sosiaaliseen mediaan hauskan videon, jossa hän kertoo löytäneensä jälleen kotitöiden ilon.

Amy Schumer tuntuu vitsailevan rikkaiden Hollywood-tähtien kustannuksella tuoreella videollaan. Nainen kertoo miten aika karanteenissa on muistuttanut häntä jälleen siitä, että kotityöt ovat oikeastaan ihan mukavia askareita. Videolla nainen kertoo, että hänen on täytynyt nyt itse hoitaa pyykkiensä peseminen koska apua ei ole tällä hetkellä tarjolla.

Videolla Amy Schumer tyhjää pesurummun melko vaivalloisen ja kömpelön näköisesti ja sulloo märät pyykit kuivausrumpuun. Nainen kertoo, että kotityöt muistuvat mieleen samalla tavalla kuin pyörällä ajaminen. Kun kotityöt kerran oppii tekemään, ne osaa tehdä koomikon mukaan aina.

View this post on Instagram

I am doing laundry and it’s fine

A post shared by @ amyschumer on