Mike Tyson olisi halunnut tapella gorillan kanssa – tarjosi eläintenhoitajalle 10 000 dollaria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Entinen raskaansarjan nyrkkeilijä Mike Tyson tunnettiin 1980- ja 90-luvuilla melkoisena kuumakallena. Lukuisten kohujen keskiössä ollut urheilija on nyt tehnyt gorilloihin liittyvän erikoisen paljastuksen.

Tyson oli 80-luvulla maksanut New Yorkin eläintarhan työntekijälle päästäkseen sinne yksityiskierrokselle silloisen vaimonsa kanssa. Tähti kertoo nähneensä kuinka yksi gorilloista kiusasi lajitovereitaan aitauksessa. Hän olisi halunnut ottaa eläimestä mittaa.

– Tarjosin eläintehoitajalle 10,000 dollaria siitä, että hän olisi avannut häkin ja antanut minun vetää gorillaa turpaan. Hoitaja kieltäytyi, Tyson paljasti.

Nyrkkeilijä on omistanut itsekin lukuisia eksoottisia lemmikkieläimiä. Independent-lehden mukaan hän kuitenkin katuu kahden tiikerin pitämistä Las Vegasissa sijaitsevassa kartanossa etenkin katsottuaan Netflixin tuoreen Tiger King -dokumenttisarjan.