YouTube-tähti Vitaly pidätetty – syytetään lenkkeilijän pahoinpitelystä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

VitalyzdTV-nimisen YouTube-kanavan takana häärii venäläismies, joka kuvaa verkkoon hauskoja pilailuvideoita. Vitalyn pilailuvideot liittyvät yleensä siihen, miten naisia isketään ja palautetaan sen jälkeen maan pinnalle. Nyt Vitaly on kuitenkin päässyt uutisotsikoihin erään naisen syyttäessä häntä pahoinpitelystä.

Vitaly Zdorovetskiy on Daily Mail -sivuston mukaan syytettynä naisen pahoinpitelystä. Naisen mukaan 28-vuotias YouTube-tähti hyökkäsi hänen kimppuunsa naisen ollessa Miami Beachin alueella lenkillä. Nainen oli liikkeellä yksin kun mies oli hänen mukaansa yllättäin hyökännyt hänen päälleen.

Naisen mukaan Vitaly otti naisen kiinni ja kaatoi hänet maahan. Vitaly oli sen jälkeen lyönyt naista toistuvasti sekä rintakehään että kasvoihin. Kun nainen oli huutanut apua, Vitaly oli lopulta perääntynyt ja juossut läheisen talon sisälle. Myöhemmin poliisit olivat käyneet pidättämässä tähden. Uhrin mukaan hän ei ole koskaan aiemmin tavannut kyseistä YouTubesta suosittua miestä. Hyökkäyksen jälkeen nainen oli tarvinnut kasvoihinsa tikkejä, minkä lisäksi hän on tuntenut edelleen kipua rinnassaan.