88-vuotias isoäiti lauloi itselleen syntymäpäivälaulun – videosta viraalihitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Norma Gregorio täytti 88 vuotta, mutta hänen syntymäpäivänsä olivat luonnollisesti peruttu juhlien osalta koronaviruksen vuoksi. Perhe lähetti hänelle kuitenkin merkkipäivän kunniaksi syntymäpäiväkakun, josta isoäiti ilahtui suuresti.

Norma Gregorio lähetti lapsenlapselleen Jessica Kerriganille videon, jossa hän laulaa itse itselleen syntymäpäivälaulun. Isoäiti on myös sytyttänyt kakkuun kynttilät, jotka hän puhaltaa ja tekee toivomuksen laulun päätteeksi. Video oli ollut niin ihana, että Kerrigan oli päättänyt jakaa sen muillekin hänen TikTok-kanavallaan.

Jessica Kerriganin video lähti nopeasti leviämään viraaliksi TikTokissa. Se sai hetkessä yli yhdeksän miljoonaa katselua kun ihmiset jakoivat videota edelleen. Videon suosio yllätti People-sivuston mukaan sekä Jessican että hänen isoäitinsä, joka on myös kiittänyt kaikkia saamistaan huomionosoituksista ja syntymäpäivätoivotuksista.