Christina Milian esittelee nyt Rihannan mallistoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Christina Milian tuli alunperin tunnetuksi näyttelijänä ja televisiotähtenä, mutta vaihtoi sittemmin artistiuralle. Musiikkiura loppui kuitenkin riitoihin levy-yhtiön kanssa, ja sen jälkeen Christina on keskittynyt lähinnä perhe-elämään ja lomailuun jälkikasvunsa ja miehensä Matt Pokoran kanssa.

Nyt Christina Milian on ryhtynyt malliuralle, sillä hänet nähdään sosiaalisessa mediassa mainostamassa Rihannan vaatemerkki Fentyn bikineitä. Laulajattaren mukaan tämä kyseinen vaatemerkki tietää miten saa tytön tuntemaan hyvältä. Kyse on tietenkin itsetunnosta.

Teinitähtenä läpimurtonsa aikoinaan tehnyt 37-vuotias Christina Milian meni vuonna 2009 naimisiin muusikko The-Dreamin kanssa, kun pari vihittiin Las Vegasissa. Heille syntyi Violet-tytär, mutta aviero tuli jo seuravana vuonna. Christina on julkaissut kolme albumia, joiden nimet ovat Christina Milian, It’s About Time ja So Amazin’.