Demi Lovato haaveilee perheestä toisen naisen kanssa: ”Olisi todella mahtavaa!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Demi Lovato on rankasta menneisyydestään huolimatta toiveikas tulevaisuutensa suhteen. Nainen on avoimesti kertonut kiinnostuneensa myös naisista romanttisessa mielessä, mutta nyt hänet on yhdistetty näyttelijä Max Ehrichiin.

– Kun hahmottelen tulevaisuuttani, en sano, että haluan aviomiehen ja kolme lasta. Minusta olisi todella hauskaa kasvattaa lasta naisen kanssa… Joten en tiedä minkälainen tulevaisuuteni on, mutta olen avoin kaikelle, 27-vuotias Demi Lovato kertoo Harper’s Bazaarin haastattelussa.

Demi Lovato otti yliannostuksen heinäkuussa 2018. Naisen työntekijät löysivät hänet elottomana ja onnistuivat pelastamaan hänen henkensä ensiapuhenkilökunnan antaman Narcan-lääkkeen avulla. Nainen on kertonut syömishäiriön johtaneen lopulta huumausaineaddiktioon.