Paris Hilton soitti DJ-keikan virtuaalifestivaaleilla – lipputulot hyväntekeväisyyteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hotelliperijätär Paris Hilton on luonut omaa liiketoimintaansa muun muassa hajuvesimarkkinoilla. Nainen on työskennellyt myös yökerhoissa ja klubeilla DJ:nä Hänet nähtiin ja kuultiin viime viikonloppuna Triller-festivaalien nimekkään esiintyjäkaartin joukossa.

Triller Festin pääesiintyjinä olivat muun muassa Migos, Marshmello, Pitbull ja Snoop Dogg. Paris Hilton oli panostanut keikallaan erityisesti lavastukseen, jossa oli foliopalloja ja koristeita runsaasti. Naisen elämästä on kuvattu dokumenttia, jossa kerrotaan muun muassa hänen liikemaailman elämästään.

Paris Hilton ja näyttelijä Chris Zylka menivät kihloihin tammikuussa 2018, ja seurapiiritähti kuvaili poikaystäväänsä kaikkien aikojen omistautuneimmaksi, lojaaleimmaksi ja rakastavimmaksi mieheksi. Pariskunta kuitenkin erosi jo saman vuoden marraskuussa. Nyt hänet on nähty liikemies Carter Reumin kainalossa.