Pink keitti jättiannoksen keittoa – lahjoittaa hyväntekeväisyyteen ja ruokajakeluun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Pink sairastui hiljattain koronavirukseen poikansa kanssa. Nyt hän on terve ja 40-vuotias nainen on päättänyt auttaa ihmisiä mahdollisuuksiensa mukaan. Hän on muun muassa lahjoittanut kasviskeittoa ruokajakeluihin.

Perheenäiti ja poplaulaja on keittänyt kotona jättisatsin keittoa, jota hän on vienyt muun muassa paikalliseen kodittomien keskukseen ja kirkon ruoka-apuun jaettavaksi. Hän kannustaa myös muita ihmisiä käärimään hihansa toistensa auttamiseksi.

Pink kertoi aiemmin järkyttyneensä COVID-19 -koronaviruksen oireista. Hän ei muun muassa pystynyt hengittämään yöllä ja kärsi vahvoista rintakivuista. Hän lahjoitti miljoona dollaria taudista kärsivien potilaiden auttamiseen.

https://www.instagram.com/p/B-87dd_pW9i/