Jennifer Lopezin unelmahäät Italiassa siirtyvät – kaikki oli jo suunniteltu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinopopin kuningatar Jennifer Lopez ja hänen miehensä Alex Rodriguez ovat suunnitelleet tulevia häitään jo pitkään. Mies kosi Lopezia viime vuoden maaliskuussa, minkä jälkeen pariskunta alkoi haaveilemaan häistä italiassa.

Jennifer Lopezin ja Alex Rodriguezin oli tarkoitus mennä naimisiin Italiassa tänä kesänä. Häät oli jo järjestelyjen puolesta hoidettu ja koko juhla Us Weekly -sivuston mukaan maksettu. Nyt koronaviruksen aiheuttama pandemia on kuitenkin pakottanut myös tämän hääparin kohdalla tähtiä muuttamaan suunnitelmiaan.

Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez eivät ole vielä päättäneet mitä he aikovat häidensä suhteen tehdä. He odottelevat rauhassa ja katsovat milloin tilanne koronaviruksen kanssa alkaa hellittämään. Vasta sen jälkeen naimisiin mielivä pariskunta alkaa suunnittelemaan uudelleen häitään ja uutta sopivaa päivämäärää juhlille.