Banksy työskentelee nyt kotoa käsin: ”Vaimoni vihaa sitä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Katutaiteilijat luovat nimensä mukaisesti taidetta tyypillisesti julkisille paikoille, mutta koronakriisi on aseittanut rajoitteita myös heidän työskentelylleen. Eristäytymiskehotusten ja karanteenien ansiosta se ei nimittäin onnistu samaan esimerkiksi salamyhkäiseltä Banksyltä.

Banksy julkaisi Instagramissa kuvasarjan tuoreimmasta teoksestaan. Julkisella paikalla sijaitsevan seinän sijaan hän on toteuttanut sen kotinsa vessassa.

– Vaimoni vihaa sitä kun työskentelen kotona, Banksy vitsaili.

Monien Banksyn tunnettujen töiden tavoin tuoreimmassa luomuksessa seikkailevat ilkikuriset rotat. Seinille maalatut rotat nähdään roikkumassa peilistä, juoksemassa vessapaperirullan päällä ja jopa lorottelemassa vessanpöntön istuimelle.

 

View this post on Instagram

. . My wife hates it when I work from home.

A post shared by Banksy (@banksy) on