Nicki Minaj vaihtoi nimensä sosiaalisessa mediassa – heräsi hurja huhumylly avioerosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Nicki Minaj meni viime vuoden lokakuussa naimisiin Kenneth Pettyn kanssa ja muutti sen jälkeen nimensä sosiaaliseen mediaan muotoon Mrs. Petty. Nyt hän on vaihtanut Instagram-nimekseen Barbie ja Twitterissä on nimenä YIKES.

Fanit huolestuivat, onko Nicki Minaj eronnut aviomiehestään. Räppäri vakuuttaa suhteen olevan onnellinen ja kunnossa, hän on vaihtanut nimeään tulevan albuminsa ja äskettäin ilmestyneen sinkkunsa vuoksi. Kyseessä on bisneskikka, Page Six uutisoi.

Nainen ilmoitti syksyllä jäävänsä eläkkeelle. Tauko ei jäänyt pitkäksi, koska hän julkaisi äskettäin uutta musiikkia. Hän nousi äskettäin maailman rikkaimmaksi naispuoliseksi hiphop-artistiksi. Nicki Minajin levy-yhtiö Young Money paljasti Twitterissä nettovarallisuuden ylittäneen 100 miljoonan dollarin rajan.