Halle Berry pukeutui pelkkään tyynyyn – somehaasteen upea seuraus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Instagramissa on lähtenyt leviämään huvittava haaste, mihin moni on ottanut innoissaan viime päivien aikana osaa. Nyt myös näyttelijä Halle Berry on halunnut pukeutua vain tyynyyn ja näyttää miten Pillowchallenge-haaste hänen mielestään tulee suorittaa.

Tyynyhaaste on yksinkertainen. Kuvassa poseeraavan henkilön tulee pukeutua vain tyynyyn kiinnittämällä tyyny vartalonsa eteen vyön avulla. Sen jälkeen tyyli pitää vielä somistaa niin kuin olisi pukeutunut Voguen muotikuvauksia varten.

Halle Berry näyttää malliesimerkkiä ja poseeraa musta tyyny edessään näyttävä lierihattu päässään ja aurinkolasit silmillään. Lisäksi nainen on laittanut jalkaansa mustat avokkaat, jotka lisäävät näyttävän säväyksen näyttelijän tyyliin. Halle Berryn asenne ja poseeraus saavat tyynyn näyttämään todella arvokkaalta muotiluomukselta.