Lentoyhtiö suunnittelee jättävänsä keskipenkit tyhjiksi koronakriisin päätyttyä

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lentokoneissa saattaa olla aikaisempaa väljempää matkustajaliikenteen jatkaessa toimintaansa. Halpalentoyhtiö Easyjet on paljastanut suunnittelevansa keskipenkkien jättämistä vapaiksi tulevaisuudessa.

Easyjetin toimitusjohtaja Johan Ludgrenin lentokoneiden penkkirivien keskipaikat voitaisiin jättää tyhjiksi koronakriisin jälkeenkin. Käytössä olisivat ainoastaan ikkunan ja käytävän puoleiset paikat. Tällä tavoin tautien tarttumisen riskiä matkustajien välillä voitaisiin pienentää.

Keskipenkit voitaisiin jättää vapaiksi ainakin lyhyeksi ajaksi lentojen jatkuessa. Lundgren ei usko Easyjetin koneiden täyttyvän matkustajista vielä hetkeen matkstuskiellon päätyttyä. Siksi hän BBC:n mukaan uskookin, että toimenpide voisi olla toimiva ratkaisu ainakin alkuun.