Supermalli yläosattomissa karanteenissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Rosie Huntington-Whiteley on pienen pojan äiti. Naisella ei ole päivisin paljoakaan aikaa kaunistautumiselle, minkä vuoksi hän on opetellut meikkaamaan ja laittamaan hiuksiaan nopealla aikataululla. Karanteenissa tilanne on kuitenkin aivan toinen.

View this post on Instagram

Sweats 🤍 @_lestien #ad #gifted #supportfemaleownedbusinesses

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Nyt Rosie on lukemattomien muiden julkkistähtien tavoin karanteenissa kotonaan, josta hän on julkaissut sosiaalisessa mediassa materiaalia. Monien muiden tavoin kaunotar viihtyy kotona rennoissa vaatteissa ja kuviensa perusteella myös yläosattomissa.

Brittiläinen huippumalli Rosie Huntington-Whiteley on tullut tunnetuksi esimerkiksi Victoria’s Secret ja Burberry -merkkien riveissä työskentelemisestä. Vaalea mallikaunotar on myös näytellyt ja ollut mukana muun muassa vuonna 2015 ensi-iltansa saaneessa Mad Max: Fury Road -elokuvassa.