Ciara paljasti tulevan lapsen sukupuolen – ihana yllätys videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttävä poptähti Ciara on musiikillisen uransa sijaan keskittynyt viime vuosina perheen perustamiseen. 34-vuotias Ciara odottaa tällä hetkellä kolmatta lastaan, jonka sukupuolen nainen selvitti kuvaamallaan videolla.

Ciara julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa hän selvitti yhdessä lastensa ja aviomiehensä Russell Wilsonin kanssa tulevan lapsen sukupuolen. Future-poika toivoi vauvan olevan poika ja Sienna-tytär puolestaan tuntui toivovan itselleen pikkusiskoa. Ciara ja Russell laukaisivat taivaalle konfettitykit, jotka ampuivat ilmaan sinisen väristä paperisilppua.

Ciara ja Russell iloitsivat äänekkäästi Future-pojan kanssa siitä, että he saavat toisen pojan. Sienna tuntui puolestaan olevan hieman rauhallisempi uutisen suhteen. Tuleva lapsi on avioparin toinen yhteinen lapsi. Viisivuotiaan Futuren Ciara on saanut entisen puolisonsa, räppäri Futuren, kanssa.