Kanye West paljasti: ”Olen alkoholisti – aloitin aamuni vodkalla”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye West on nykyään harras uskovainen. Mies kuitenkin kertoo, että hän on kärsinyt mielenterveysongelmien lisäksi myös alkoholismista. Hän aloitti aamunsa vodkapaukulla.

– En ole ottanut yhtäkään alkoholidrinkkiä sen jälkeen, kun tajusin, että minun oli aiemmin nautittava sitä päivittäin. Kukaan ei ikinä sanonut minulle, että olin alkoholisti. Ihmiset haukkuivat minua hulluksi ja kaikkea muuta mahdollista, mutta alkoholistiksi he eivät kutsuneet, Kanye West paljastaa GQ-lehden toukokuun numerossa.

Hän kertoo lopettaneensa juomisen siinä vaiheessa, kun oli tekemässä vaatemallistoaan toimistolla. Hän oli ottamassa jääkaapista päivädrinkin Grey Goose -vodkaa, mutta katsoi pulloa ja ajatteli: ”Viinapiru, tänään et saa minusta valtaa!”