Kourtney Kardashian seksikkäänä – fanit luulivat tähden olevan raskaana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kourtney Kardashian on ollut jo pitkään julkisuudessa ja varmasti joutunut kasvattamaan paksun nahan ilkeitä kommentoijia vastaan. Nyt kaunotar julkaisi kuitenkin kuvan, johon tulleet kommentit onnistuivat loukkaamaan hänen tunteitaan.

Kourtney Kardashian julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa nainen poseerasi kameralle seksikkäässä asussa. 40-vuotias nainen oli pukeutunut avonaiseen mekkoon, joka oli napitettu niin, että vain osa hänen vatsastaan oli kankaan peitossa. Mekko paljasti naisen jalat ja alushousut.

Tähden fanit olivat kommentoineet kuvaan epäilevänsä naisen olevan raskaana. Heidän mielestään kuvassa näkyi selvästi pieni vatsakumpu, joka viittasi selvästi raskauteen. Kardashian otti kommentit aluksi vitsillä, mutta on myöhemmin kertonut Daily Mail -sivuston mukaan loukkaantuneensa kommenteista, koska ei ole tällä hetkellä raskaana.

View this post on Instagram

@poosh

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on